Filosofi-ambulansen

Dersom du er vår hovedkunde, altså vår “høvding” eller det vi også kaller VIP, ja da er denne tjenesten inkludert. Men la oss si at du tar et par kurs hos oss, løskurs, og så dukker det opp en lei situasjon der du plutselig får vite at du må møte på Dagsnytt Atten, eller TV2-nyhetene eller til den hvithårede bergenseren som virker sur og morsk på NRK. Ingen problem. Bare ring Filosofi-Ambulansen. Vi rykker ut 24 timer i døgnet og tilbyr retorisk førstehjelp. Vi syr igjen alle åpne sår, formelig skreddersyr dem igjen, og tilpasser hele opplegget til å passe med den mediebegivenheten du er invitert til.

Selv om det bare er en liten begivenhet, kanskje bare en tale i generalforsamlingen…vi hjelper deg uansett med gode råd for å beholde roen, få et overtak og viser deg nøyaktig hvordan du skal formulere deg for å vinne forsamlingen.

Skrive taler. Dersom du ønsker det hjelper vi selvsagt med å skrive talen din helt fra første mentale spadetak. Ta konktakt med oss med en gang, og vi setter oss rolig ned med deg for å legge alt opp helt rolig, behersket og virkningsfullt. Vi tilbyr selvsagt også hjelp i stemmebruk, og vår stemmepedagog Sjur Løwoll (med utdannelse fra Royal Academy of Dramatic Art) viser deg hvordan du kan finne dine egen, naturlige og autorative stemme, samt viser deg de syv viktigste tingene å unngå i talesituasjoner.