Retorikk

Eksempel en. Du er leder i en større bedrift, og blir ofte oppringt av media. Men du føler du ikke strekker til. Du er håpløs på å snakke i offentlige situasjoner, og klarer ikke komme ovenpå når du er i intervju eller debatt. Du trenger retorikk.

Eksempel to. Du klarer ikke finne de rette argumentene når du er i debatter i media, eller i andre situasjoner. Dine debattmotstandere slår deg så og si ned i støvlene, og du kommer ut som tapende part. Du trenger retorikk!

Du kommer ikke utenom. Retorikk er et eldgammelt fag, men i dagens mediesamfunn finnes det likevel ikke et fag som er viktigere. Er du bedriftsleder med jevnlig eksposisjon i media? Filosofihjelpen trør støttende til og viser deg akkurat hva du skal gjøre, hva du skal si for å vinne en debatt. Vi har generelle kurs, men driver også skreddersydd coaching når du og din bedrift kommer opp i spesielt kjedelige situasjoner. Filosofihjelpen snur den ubehagelige situasjonen til din, og din bedrifts, fordel, og du kommer seirende ut. Styret ditt vil verdsette deg mer, og bonusen ryker ikke!

Men alvorlig talt, dersom du kjenner deg litt igjen her, da vet du hvor viktig kommunikasjon er. Og et annet ord for kommunikasjon er retorikk. Det finnes et sett regler og knep som kan hjelpe deg ut av enhver debattmessig situasjon. Lær deg disse g du vil aldri tape debatter. I første omgang ønsker vi at du melder deg og dine leder-kolleger på våre tre-dagers kamikaze-kurs, der du får en sjokk-intro i retorikkens verden og hvordan du kan bruke retorikk for å vinne debatter. Etter dette kurset er du i vår trygge stall, og vi vil deretter følge deg opp med fire timer i måneden. Når du kommer opp i en litt hårete situasjon kommer vi til din redning og legger opp en perfekt retorisk strategi som gjør at du vinner, og det med masse selvtillit på kjøpet.

Ta kontakt med oss for et hyggelig og uforpliktende møte der vi analyserer dine behov og kommer med et prisoverslag. Og du…vent ikke til du sitter i saksa og er offentlig hengt ut i media. Ta kontakt med Filosofihjelpen idag!